Arbeta i Ladokkonsortiet

Utveckla din kompetens

Ladokkonsortiets verksamhet drivs av medarbetare som hyrs in från de lärosäten som ingår i konsortiet. Vissa roller och uppdrag är på deltid och andra på heltid. Genom att jobba i konsortiet utvecklar du din kompetens, lär dig mer om Ladok och träffar nya kollegor från andra lärosäten. Både du och ditt eget lärosäte och arbetsgivare vinner på att du höjer din kompetens och bidrar till verksamheten i konsortiet.

Lediga uppdrag

Just nu har vi inga lediga uppdrag.

Du kan prenumerera på utlysta lediga uppdrag. Då får du ett e-postmeddelande när vi har nya uppdrag att söka. Fyll i din e-postadress nedan:

Anställd vid ett lärosäte

För att bli uthyrd till oss krävs det att du är anställd på ett av de 40 lärosäten som ingår i konsortiet och att ditt lärosäte går med på att hyra ut dig. Ett avtal tecknas mellan konsortiet och lärosätet, ofta för ett kalenderår i taget men även för längre perioder.

När du arbetar i konsortiet är du fortfarande anställd på ditt lärosäte. Med andra ord fortsätter lärosätet att vara din arbetsgivare och är därmed också lönesättande.

Konsortiet ersätter lärosätet för din lön samt overheadkostnader, enligt överenskommelse. Din arbetsplats är normalt hos ditt lärosäte, men för medarbetare inom Stockholmsområdet kan det också finnas möjlighet att sitta i konsortiets lokaler på Wallingatan 2, centralt i Stockholm.

Under perioden som du arbetar hos oss har din arbetsledare inom konsortiet regelbundna avstämningar med dig och din chef på lärosätet. Syftet är att skapa en fungerande arbetssituation för dig och att hålla lärosätet uppdaterat om dina arbetsuppgifter och prestationer. Om så önskas kan arbetsledaren inom konsortiet bidra med information inför lönesättning.

Spontanansökan

Vi söker ständigt nya kompetenta medarbetare till vår verksamhet. Även om det inte finns något ledigt uppdrag som passar dig just nu tar vi gärna emot din intresseanmälan. Observera att du måste vara anställd på ett av de 40 läsosätena som ingår i konsoritet.

Använd formuläret nedan för att skicka in en spontansökan. Ange dina kontaktuppgifter och bifoga gärna ditt CV. Passar din profil in på någon av våra lediga uppdrag så hör vi av oss.

Om du har ett LinkedIn-konto kan du även bifoga detta med din ansökan. Det gör det också smidigare om du i framtiden vill söka fler uppdrag.


2023-09-21 | Webmaster