Ladok

Uppgradering 26 oktober – Version 2.3

Nyheter rörande kurspaketering 

  • På sidan för att söka kurspaketering kan du nu välja vilka sökfält och kolumner som visas (valet sparas i din webbläsare). Istället för att kryssa i en ruta för att se en summering av antal påbörjade, avbrott m.m. så väljer du nu att visa det via val i ”Anpassa kolumner”. Om du ändrar antalet sökträffar som visas så sparas det också i webbläsaren.
  • I fliken ”Deltagare” för en kurspaketering görs filtrering av tillstånd (påbörjad, avbrott m.m.) numera i en ruta högst upp på sidan. För att visa deltagare från alla tillfällen görs valet numera via tillfällesväljaren (högst upp till vänster).

Nyheter rörande studieavgifter

  • På sidan ”Studieavgiftsskyldighet” finns nu en tabell som sammanfattar studentens status för studieavgiftsskyldighet för en given datumperiod. Så om det finns flera beslut om studieavgiftsskyldighet för ett visst datum visar tabellen endast ut den status som har högst rangordning. på så sätt får du en enklare överblick.

Nyheter rörande Ladok för studenter

  • Om studenter ska anmäla sig själva på en tentamen (eller annan typ av aktivitetstillfällen) så ser de nu en nedräkning av hur många dagar tills anmälningsperioden öppnar respektive stänger.

Utbildningsmaterialet har uppdateras till den senaste versionen av Ladok.

2022-10-24 | Webmaster