Ladok

Nyheter

Nyheter

Så blir bemanningen i sommar

2018-06-21

Från den 9 juli till den 27 juli har vi begränsad bemanning inom Ladoksupporten. Akuta problem under denna period kommer att hanteras via ärende i JIRA, alternativt kan du ringa vårt supportnummer 090-786 66 00.  

Supportstuga inför terminsstart

2018-06-29

För att underlätta lärosätenas arbete inför terminsstart bjuder Ladokkonsortiet in till en supportstuga den 21 augusti. Där kan ni ställa frågor inför höstens terminsstart i nya Ladok. Personer från supporten, produktionssättningsteamet, produktägarteamet och utbildning kommer besvara de frågor som kommer in. Det är även ett bra tillfälle att ställa frågor till andra lärosäten kring hur…

Ny referensgrupp för utbildning

2018-06-21

Nomineringstiden har nu gått ut och alla representanter som nominerats kommer att få en plats i referensgruppen för utbildning. De lärosäten som anmält representanter är HIG, KAU, GU, LNU, KTH, FHS och UMU.

Inspiration och tips för utbildare

2018-05-24

Under en träff för Ladokutbildare bytte deltagarna erfarenheter av hur det är att införa nya Ladok på de olika lärosätena. Hur genomförs utbildningarna på bästa sätt? Vad är de bästa råden? Här kan du ta del av en del av slutsatserna från dagen.