Lediga roller

Kommunikatör – tillsatt

Kommunikatör är den person som har ansvar för att medlemmarna får relevant information om Ladok som system och konsortiets verksamhet. De främsta kanalerna är Ladok.se och mejlutskick men även fysiska träffar och e-möten används för att sprida information.

Rollen innebär ett uppdrag om initialt 60-100%.

Placeringsort är lärosätets ort men resande förekommer ofta. Det är önskvärt att du kan arbeta i konsortiets lokaler på Wallingatan i Stockholm en påtaglig del av veckan.

Nationell administratör av studentdata – tillsatt

Nationell administratör av studentdata stödjer lärosätena i hantering av identitetsuppgifter i Ladok. Identitetsuppgifterna är gemensamma för lärosätena och delas i en gemensam persontjänst mellan UHR/NyA och Ladok.

Under 2018 består en stor del av arbetsuppgifterna i att stödja lärosäten med hantering av identitetsuppgifter i samband med produktionssättningen av nya Ladok.

Nationell administratör av utbildningsmallar – tillsatt

Nationell administratör av utbildningsmallar ansvarar för att hålla de nationella utbildningsmallarna i Ladok uppdaterade och ändamålsenliga för verksamheten.

I arbetet ingår proaktivt arbete för att stödja lärosätena, vilket under 2018 särskilt innebär arbete i anslutning till produktionssättningar av nya lärosäten.

Utbildningsansvarig – tillsatt

Utbildningsansvarig inom konsortiet har ansvar för att det alltid finns ett aktuellt, korrekt och pedagogiskt utbildningsmaterial för medlemmarna.

Materialet ska kunna användas av den lokala Ladokorganisationen, efter eventuell bearbetning. Det ingår också ansvaret att vid behov arrangera utbildningstillfällen för den lokala Ladokorganisationen hos konsortiets medlemmar.

2018-04-26 | Malin Eivergard